Av. Lepanto 24, Bj Local, Albox -Almería- Tel. +34 950 169 680- +44 203 129 1263- +32 268 10 214 info@almeriacasas.com
WIE WIJ ZIJN


AlmeríaCasas is een dynamisch, innovatief en jong makelaarskantoor, die behoort tot de zakelijke AlmeriaCasas, Nearby Group Property Services S.L ., Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw van allerlei projecten in onroerend goed.
Zo ook biedt AlmeriaCasas de bouw-service aan gemeentelijke gebouwen en perceel in Almeria en in Valle del Almanzora. Dit door samen te werken met professionals met meer dan 15 jaar ervaring in de onroerend goed sector.

AlmeríaCasas street ernaar om klanten een uitgebreide service te bieden, vanaf het begin tot het einde van de aankoop van het oroerend goed in Almeris / Valle del Almanzora. Met het vinden en kopen van het perceel tot het bouwen van uw droomhuis.


AlmeríaCasas is opgericht met één doel; het voldoen en overtreffen aan de verwachtingen van onze klanten.


Bij AlmeríaCasas bieden wij een breed scala aan landelijke huizen, herenhuizen zowel in het binnenland als aan de kust. Koop en huurwoningen in steden zoals Albox, Arboleas, Almanzora, Vera, Mojacar, enzovoorts.
Met het fantastische klimaat bekend om haar groot aantal zon-dagen per jaar en een unieke kans voor een wenselijke levensstijl. Deze bestaande uit veel verschillende kleuren, feesten, vreugde en de vriendelijkheid van de locale bevolking. Dit alles maakt het wonen in de provincie Almeria er een die bevoorrecht is.


AlmeríaCasas garandeert u de beset onderhandelingen over uw woning ten aanzien van kwaliteit / locatie / prijs.