Av. Lepanto 24, Bj Local, Albox -Almería- Tel. +34 950 169 680- +44 203 129 1263- +32 268 10 214 info@almeriacasas.com
DIESTEN

De Nearby Group Property Buying a Property voert constructies vanaf de fundering tot aan de overhandig van de sleutels.

Bouw


De Nearby Group Property Buying a Property voert constructies vanaf de fundering tot aan de overhandig van de sleutels.


Ons bedrijf maakt alle soorten woningen.


De Nearby Group Property Buying a Property is een bouwbedrijf, wat meer dan 15 jaar ervaring heeft met grote in de omgeving van Almeria.


De Nearby Group Property Buying a Property werkt altijd met de beste professionals en materialen, zodat onze bouw foutloos afgeleverd worden. De projecten zijn ons handelmerk en geven onze klanten de beste garantie(s).

 

.Door de hele provincie Almeria bieden wij onze diensten en zijn toegewijd aan het leveren van deze diensten in de hervorming van woningen, openbare gebouwen en de bouw in haar algemeenheid

 

Nearby Group is uw bouwbedrijf

 

Hervorming


Wij werken met algemene hervorming producties zoals; huizen, boerderijen, appartementen, flats. Waarvan badkamers, tegels, bestrating, sanitair, electra, verf, ramen en deuren onderdelen zijn.


Wij werken al meer dan 15 jaar met een team van ervaren professionals in deze sector.
Wij zijn gespecialiseerd in projecten en hervormingen van de locale bedrijfspanden, waar de ´finishing touch¨ van groot belang is.


Wij passen onze projecten aan op uw budget en wensen die bij u passen.


Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren.

 

Aarzel niet om ons te contacteren! Voor al uw vragen en deze zullen worden behandeld in een professionele en tijdige wijze.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Deze zullen op een tijdige en professionele wijze behandeld worden.

 

Twijfel niet, neem contact met ons op

 

Openbaar Werken


Het begrip openbaar werken wordt gebruikt om te verwijzen naar de bouwprojecten waarbij civiele tecniek zijn ontwikkels voor het balng voor de bevolking.


Onze activiteiten zijn erop gericht om ontwikkelingen van soorten zoals; infrastructuur en openbaar werken en hulpstoffen stichten, die een ruim veld vanaf de grond verplaatsen naar de aanleg van riolering, het leveren van drinkwater, tuin irrigatie netwerken, elektrische netwerken, straatverlichting, asfaltering en bestrating.


Wij passen de huidige regelgeving aan voor alle diensten voor de gemeenschap en zijn leveranciers voor bedrijven. Wij blijven altijd nauw verbonden en het ¨up to date¨houden van de regelgeving.


The AlmeriaCasas, Nearby Group Property Services S.L , wij zijn de beste in de sector, op zowel personeel en machinaal gebied als de professionals van fabrikanten en diensten.

 

Door middel van ons kwaliteitssysteem, beheren en onderhouden wij alle middelen die werkzaam zijn in een project dat voldoet aan strenge administrative en kwaliteitsregels vereist.

 

Ervaring en innovatie voor duurzame en sociale ontwikkeling.

 

Twijfel niet, neem contact met ons op

 

¨Bedrukte¨ stoeptegels


¨Bedrukte¨ stoeptegels zijn meer dan 30 jaar te vinden in (zuid) Spaanse tuinen. Vandaag de dag zijn deze populairerder dan ooit, dit omdat de ¨bedrukte¨ stoeptegels; meer kleuren gekregen hebben, verbeterde texturen, resistenter zijn dan in het verlden en tijdloos zijn.
Buiten het feit dat deze stoeptegels waterafstotend zijn, bestand zijn tegen zuren, vet en olie vlekken. Deze stoeptegels kunnen ook gebruikt worden in gebieden waar veel activiteiten plaatstvinden zoals; in parken, hellingen, kermissen, trottoirs, etc..
Deze stoeptegels zijn onderhoudsvrij wat erg aantrekkelijk is voor in en rondom de tuin en het vervangen van de gedateerde oude stoeptegels.


Deze stoeptegels vervangen leistenen tegels en kasseien omdat zij van anti-slip zijn, daarom uitermate geschikt zijn in de buurt van zwembaden.


Er zijn specialisten die deze stoeptegels plaatsen.


Ons doel is ¨tevreden klanten¨ daarom hebben wij concurrerende prijzen zodat de klant altijd de goedkoopste prijs heeft.

 

Maximale kwaliteit voor de laagtste prijs.

 

Voor elk PROJECT, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

Zwembad Onderhoud


PUBLIEK, PRIVÉ EN GEMEENSCHAPPELIJKE ZWEMBADEN.


Wij behandelen water met super, chloreren, sedimentatie, flocculatie, borstels, stofzuigers, veranderingen van zand, shock behandelingen en het water verandert in schoon water.


Wij bieden een uitgebreide onderhouds service aan uw zwembad: in de zomer, in de winter, hele jaar door. Maar wanneer u behoefte heeft dat u zwembad een andere maand van het seizoen schoon gemaakt dient te worden kan dit uiteraard ook.


Wanneer u graag een zwembad wil situeren op uw perceel, kunnen wij dit ook voor u realiseren.
Met behulp van de beste en meest ervaren professionals in deze sector kunt u uw wensen bespreekbaar maken. Ongeacht voor welke grootte, vorm en details u voor uw zwembad kiest, deze professionals realiseren uw droomzwembad.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie