Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Foto 24

Foto 25

Foto 26

Foto 27

Foto 28

Foto 29

Foto 30

Foto 31

Foto 32

Foto 33

Foto 34

Foto 35

Foto 36

Foto 37

Foto 38

Foto 39

Foto 40

Foto 41

Foto 42

te koop Villa in Albánchez

Ref. 979
Prijs: 155.000 € (159.950 €)
Beschrijving van het Eigendom

Een fantastische goed gelegen villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers met een zwembad, garage te koop in Albanchez (Almeria)

Deze mooie woning is gelegen in een mooi Spaans dorpje Albanchez. Waar u alles vindt voor uw dagelijks leven, zoals: banken, bakker, supermarkt, een winkel, bars / restaurants en een hotel en een 24-uurs medisch centrum en een gemeenschappelijk zwembad.

Dit mooie huis is volledig ommuurd en gelegen op een goed formaat perceel. Via de poort komt u op de verharde oprit en aan het einde is er de garage.

U komt het huis binnen via het grote overdekte terras, om te genieten van een lekkere maaltijd of gewoon om te ontspannen. Vanaf het terras komt u in de volledig uitgeruste keuken. Aan het einde van de keuken is er aan de rechterkant de familiebadkamer, aan de linkerkant een slaapkamer en er is ook een kleine berging voor de wasmachine. Naast de keuken bevindt zich de ruime en lichte woonkamer met een pelletbrander en een plafondventilator. In de woonkamer leiden de openslaande deuren naar het glazen terras met een electrische houtkachel. Vanuit hier zijn er prachtige uitzichten op het zwembad en de tuin en de omgeving. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot twee ruime slaapkamers met een badkamer en suite.

Terug naar het terras aan de voorzijde is er aan de linkerkant een overdekt terras dat is afgesloten met horren, ideaal om buiten te eten.
Er is uiteraard ook een garage. Aan de voorzijde bevindt zich het zwembad met een betegeld terras. Het grootste deel van het perceel is geplaveid, wat ideaal is voor weinig onderhoud.

Extra`s: De woning heeft warme / koude airconditioning in de 3 slaapkamers, de woonkamer en de keuken, plafondventilaren en er is ook een waterverzachter geïnstalleerd. Waterstorting van 1000 liter, waterosmose, muggenschermen.

Als je dicht bij een dorp wilt wonen maar tegelijkertijd privé wilt zijn met een prachtig uitzicht, dan is dit de kans.

Als u meer informatie wilt of dit prachtige huis wilt bezoeken, neem dan nu contact met ons op!

Tindeling van het Eigendom
Oppervlakte van het Eigendom
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es