Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

te koop Appartament in Cantoria

Ref. 1037
Prijs: 75.000 €
Beschrijving van het Eigendom

Fantastisch 2 slaapkamer appartement met dakterras in het hart van het dorp Almanzora, Almeria.

Almanzora is een typisch Spaans dorp met alle voorzieningen op loopafstand zoals: bank, supermarkt, apotheek, bars en restaurants, dokter, etc. Almanzora ligt op slechts 5 minuten naar het marktstadje Albox waar u alle grote winkels en supermarkten kunt vinden. De stranden van Vera, Mojacar Garrucha enz. Liggen op slechts 30 minuten rijden.

Dit appartement op de eerste verdieping ligt in het centrum van Alamanzora met parkeergelegenheid op straat. Dit appartement heeft toegang via een binnenplaats naar de trap naar het appartement. Aan de voorzijde van het pand is een overdekte veranda, via de voordeur is er de ruime woon / eetkamer, aan de linkerkant is er de keuken die volledig is ingericht. Ook vanuit de woonkamer leidt een kleine hal naar 2 ruime slaapkamers, beide met juliet balkons en de familie badkamer met douche. Een metalen trap vanaf het balkon aan de voorzijde leidt naar het dakterras vanwaar u een geweldig uitzicht heeft over het dorp en de bergen. Op het dakterras bevindt zich een watertank en een pomp zodat er druk is voor het water.

Dit is een geweldige kans! Een echte koopje! Een zeer licht appartement gelegen in het mooie dorp Almanzora waar u het Spaanse leven kunt leiden!

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Tindeling van het Eigendom
Oppervlakte van het Eigendom
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es