Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Foto 24

Foto 25

Foto 26

Foto 27

Foto 28

Foto 29

Foto 30

Foto 31

Foto 32

Foto 33

Foto 34

Foto 35

Foto 36

Foto 37

Foto 38

Foto 39

Foto 40

Foto 41

Foto 42

Foto 43

te koop Villa in Chirivel

Ref. 630
Prijs: 149.950 €
Beschrijving van het Eigendom

Een prachtige villa in Chirivel, gelegen dichtbij het dorp. De achterzijde van het pand heeft een trap die leidt naar het prive-zwembad en de prachtige tuin, vanaf het terras heeft u een fantastisch uitzicht op het natuurpark van Santa Maria.

Deze villa is gelegen op een goed onderhouden perceel wat gelegen is in een klein dorp, maar dichtbij winkels en bars.
Bij het betreden van de woning via een lange gang, bevindt zich aan de linkerkant de ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een bijkeuken. Er is een achterdeur die leidt tot een terras, waar sprake is van een wintertuin waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht. Er is ook het zwembad en de prachtig aangelegde tuin.

Onder het huis is er een zeer grote kelder, die perfect geschikt is voor opslag. Er is ook een garage groot genoeg voor vier auto`s, of caravan, buiten de garage is er voldoende parkeergelegenheid.

Terug in het huis vanaf de rechterkant van de hal zijn dubbele glazen deuren die naar drie ruime slaapkamers leiden. De master bedroom heeft een badkamer met jacuzzi.

Het pand ligt aan de rand van de Sierra Maria, echt een mooie omgeving voor wandelaars en een oase voor natuurliefhebbers. Het heeft een gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelweg, zodat de woning net iets meer dan een uur van de luchthavens van Murcia, Granada en Almeria liggen en een beetje meer naar de luchthaven van Alicante. Het is ook heel dicht bij het strand, Mojacar en Mazarron, die liggen op minder dan een uur rijden.

De woning is voorzien van centrale verwarming, airconditioning, een plafondventilator, muskietennetten, satelliet-tv en internet.

Bezoeken aan deze eigenschap, zijn sterk aanbevolen!

Tindeling van het Eigendom
Oppervlakte van het Eigendom
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es