Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Foto 24

te koop Buitenverblijf in Albox

Ref. 1095
Prijs: 104.500 €
Beschrijving van de Woning

Halfvrijstaand woning met 5 slaapkamers die gerenoveerd moeten worden met 4000m grond op slechts 10 minuten rijden van Albox.

Deze woning is bereikbaar via een geasfalteerde weg vanaf Albox waar u alle voorzieningen kunt vinden, zoals supermarkten, winkels, bars, restaurants, een medisch centrum, een postkantoor en nog veel meer.

Er is een grote parkeerplaats aan de voorzijde gedeeld met de andere woning. Via de voordeur is er een ruime kamer. Aan de rechterkant is er een slaapkamer en rechtdoor is er de lounge. Aan de rechterkant van de lounge is er een deur naar een kleine kamer waar de trap naar de eerste verdieping leidt. Verderop vanuit de woonkamer is er een kamer die de keuken zou kunnen zijn en er is ook een hoek openhaard. Van hier en naar links zijn er nog twee grote kamers, een deur die leidt naar het land en een deur naar twee privébinnenplaatsen.

Boven zijn er twee enorme kamers die gerenoveerd moeten worden en die kunnen worden veranderd in extra kamers en een badkamer.

Het land met deze woning is grotendeels vlak en er zijn veel beplantte amandel- en olijfbomen. Water en elektriciteit kunnen worden aangesloten.

Neem nu contact met ons op om deze woning te bezoeken!

Indeling van de Woning
Oppervlakte van de Woning
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es