Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Foto 24

Foto 25

Foto 26

Foto 27

Foto 28

Foto 29

Foto 30

Foto 31

Foto 32

Foto 33

Foto 34

Foto 35

Foto 36

Foto 37

Foto 38

Foto 39

Foto 40

Foto 41

te koop Villa in Chirivel

Ref. 1176
Prijs: 155.000 €
Beschrijving van het Eigendom

Prachtig gepresenteerde villa met drie slaapkamers, garage, zwembad, houten tuinhuis / werkplaats, aangelegde tuinen en een prachtig uitzicht over de omgeving, Chirivel.

Deze mooie woning ligt op 5-10 minuten rijden van de stad Chirivel die alle nodige voorzieningen biedt, zoals supermarkten, banken, bars, restaurants, een apotheek, een postkantoor en een medisch centrum enz. De grotere stad Velez Rubio ligt op slechts 15 minuten afstand.

De toegang tot de woning is 5 minuten via een onverharde weg, de eigen oprijlaan leidt naar de woning met smeedijzeren poorten die leiden naar een grote oprit met grind en voldoende ruimte voor meerdere auto`s. De oprijlaan wikkelt zich rond het pand en creëert een grote draaicirkel. De oprit leidt ook naar een ruime garage met voldoende opslagruimte. Er is ook een houten tuinhuis die de huidige eigenaar als werkplaats gebruikt.

De voordeur komt uit in een L-vormige gang met eerst links de ruime, volledig ingerichte keuken met uitzicht over de tuin en het zwembad. Recht voor u ligt de ruime woonkamer met een open haard en openslaande deuren naar het zwembad en de terrassen. Vanuit de woonkamer opent een deur naar de slaapkamer met inbouwkasten, openslaande deuren naar het zwembad en een terras en er is ook een mooie badkamer en-suite.
Terug in de hal is er de familie badkamer met douche en twee ruime slaapkamers, waarvan er één momenteel wordt gebruikt als eetkamer. Beide slaapkamers zijn ruim en hebben openslaande deuren naar een achterterras. Alle kamers hebben radiatoren voor centrale verwarming, horren, metalen jaloezieën en veiligheidsgrills.

Buiten is er een groot overdekt terras met uitzicht over het zwembad. Het zwembad is 8x4m en is omgeven door een betegeld terras, ideaal om te ontspannen terwijl u geniet van het uitzicht !! Er is een houten schuur, een blokhut die momenteel wordt gebruikt als werkplaats en een ruime garage. Er zijn bomen geplant over het hele perceel, waaronder amandel, olijf etc.

Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken! Mis het niet!

Tindeling van het Eigendom
Oppervlakte van het Eigendom
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es