Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Foto 24

Foto 25

Foto 26

Foto 27

te koop Villa in Albánchez

Ref. 1197
Prijs: 159.000 €
Beschrijving van het Eigendom

Een prachtig gepresenteerde villa met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een zwembad van 8x4m op een privé en verhoogd perceel met aangelegde tuinen en een prachtig uitzicht over Albanchez.

Het dorp Albanchez biedt alle nodige voorzieningen en de grotere steden Cantoria en Albox zijn in 15 - 20 minuten te bereiken. Het pand ligt op slechts 10 minuten lopen of een korte rit naar het dorp.

Er is parkeergelegenheid voor maximaal twee auto`s en een kleine poort naar het terras en de tuin. Aan de voorzijde van het pand is het mooie 8x4 zwembad dat is omgeven door een groot terras met veel verschillende gebieden om te zitten en te genieten. Er tuin heeft veel beplante bomen en planten en aan de voorzijde van de villa zijn bogen naar een fantastische overdekte veranda / terras perfect om te dineren.

Via de voordeur is er een volledig ingerichte keuken en een eethoek met warme en koude airconditioning. Aan de linkerkant is er de ruime woonkamer met een functionele houtkachel en het heeft ook airconditioning, plafondventilatoren en toegang tot de patio. Vanuit de woonkamer zijn er twee ruime slaapkamers, beide hebben toegang tot een douchekamer, airconditioning en een heeft toegang tot de achtertuin. Terug in de keuken leidt een hal naar een familiebadkamer, een grote slaapkamer met tweepersoonsbed en een zeer handige bergkast.

Aan de achterzijde van het pand is nog een tuin met geplante bomen, een bergruimte voor wasmachine en droger en er is ook een houten berging.

Een fantastisch pand met horren voor alle ramen, rolluiken en veiligheidsgrills. Alle nutsvoorzieningen zijn aangesloten.

Mis het niet en neem nu contact met ons op!

Tindeling van het Eigendom
Oppervlakte van het Eigendom
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es