Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Foto 24

Foto 25

Foto 26

Foto 27

Foto 28

Foto 29

Foto 30

Foto 31

te koop Buitenverblijf in Oria

Ref. 1198
Prijs: 145.000 € (149.995 €)
Beschrijving van de Woning

Een verbazingwekkende 5 slaapkamers en 2 badkamers gerenoveerd te koop in de buitenwijken van Los Cerricos (Oria).

De woning is gelegen in een klein gehucht op 5 minuten rijden naar het kleine dorpje Los Cerricos. Waar vindt u de basisvoorzieningen. Gelegen op slechts 10 minuten rijden van Chirivel, die alle nodige voorzieningen biedt, op ongeveer 20 minuten van Oria, 10 minuten van de snelweg en 1,5 uur van de luchthaven van Murcia.

Dit huis is gerenoveerd en heeft een zeer rustieke uitstraling, er is veel natuursteen gebruikt. De woning is volledig ommuurd en heeft een schuifpoort die uitkomt op de ruime oprit / perceel. Via de voordeur komen we in de ruime eet / woonkamer. Het heeft houten balken en een schoorsteen. De muur achter de schoorsteen is prachtig versierd met natuursteen. Er is een slaapkamer met een versierde muur met natuurstenen. Vanuit de woonkamer is er een kleine hal waar de andere 3 slaapkamers zijn. Alle slaapkamers hebben elektrische radiatoren. Een van de slaapkamers heeft uitzicht op het huis. Ook in de gang zijn er twee prachtig ingerichte doucheruimtes. Vanuit de hal komen we in de enorme volledig uitgeruste keuken. De keuken is zeer ruim, ruimte genoeg voor tafel en stoelen. Er is veel kast- en werkruimte. De keuken heeft ook een open haard.
De apparaten zijn bijna nieuw, ze zijn nauwelijks gebruikt. In de hoek van de keuken is er een zeer nuttige bijkeuken. Vanuit de keuken leidt een deur naar de achterkant van het pand.

Aan de achterkant is er een buiten stenen tafel en banken en ook een bakstenen bbq. Een aparte kamer met een elektrische radiator is ideaal voor vrienden of familie. De tuin is een leeg canvas, dus je kunt je eigen tuin maken.

Dit is een prachtig woning! Het is volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen! Zeker een bezichtiging waard!

Als u meer informatie wenst of als u deze woning wilt bezoeken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Indeling van de Woning
Oppervlakte van de Woning
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es