Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Foto 24

Foto 25

Foto 26

te koop Villa in Huércal-Overa

Ref. 1199
Prijs: 225.000 € (249.950 €)
Beschrijving van de Woning

Een geweldig en zeer ruime twee verdiepingen tellende woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers gebouwd volgens de hoogste normen en gelegen in het hart van het dorp Santa Maria de Nieva.

Santa Maria de Nieva is een dorp waar je alles kunt vinden voor je dagelijks leven. Het marktstadje Huercal ligt op slechts 10 minuten rijden, waar de grotere winkels en supermarkten te vinden zijn en ook het belangrijkste ziekenhuis van het gebied.

De woning ligt op loopafstand van het dorp. Het huis ligt op een volledig ommuurd perceel. Je kunt het perceel betreden via de elektrische schuifpoort of de voetgangerspoort. De hele tuin / perceel is geplaveid voor weinig onderhoud.
Een grote trap leidt naar het grote terras waar u kunt ontspannen of genieten van een lekkere maaltijd. Via de voordeur komt u in een zeer ruime hal. Aan de linkerkant is er de lounge en de volgende is de zeer ruime, moderne en volledig uitgeruste keuken / eetkamer. Tegenover de keuken is er een hal die leidt naar twee ruime slaapkamers met inbouwkasten en de familie badkamer met douche. De gang geeft ook toegang tot een patio / binnenplaats, waar de gasboiler en de wasmachine zijn.

De mooie trap leidt naar de eerste verdieping. Op deze verdieping is weer een logeerkamer met inbouwkasten en komt uit op een mooi terras, naast een familie badkamer en aan het einde van de hal is er de masterbedroom met een inloop kleedkamer en dubbele deuren naar het terras met uitzicht over het dorp en de bergen.

Enkele extra's van het pand: Pre-installatie voor centrale airconditioning, centrale verwarming op diesel, hoogwaardige materialen, zeer ruime kamers. Alle ramen hebben aluminium jaloezieën.

Voor meer informatie of als u deze geweldige woning wilt bezoeken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Indeling van de Woning
Oppervlakte van de Woning
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es