Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Foto 24

Foto 25

Foto 26

Foto 27

Foto 28

Foto 29

Foto 30

te koop Villa in Oria

Ref. 1200
Prijs: 180.000 €
Beschrijving van de Woning

Fantastische villa met drie slaapkamers, een inpandige garage en een prachtig uitzicht en op slechts een paar minuten rijden van het dorp Los Cerricos.

Het dorp Los Cerricos biedt een paar tapasbars en een winkel, er zijn ook regelmatige leveringen met vers brood, vlees, vis enz. De andere plaatsen van Chirivel en Oria liggen op 15 - 20 minuten rijden.

Deze woning is gebouwd met hoogwaardige materialen en van een uitstekende standaard. Gelegen op een enorm perceel van 3900m. Er is een vlak gebied rond het huis zelf en de rest is aan de zijkant.

De toegang is via een geasfalteerde weg en een automatische poort opent naar het perceel wat aangeled is met grind dat voldoende ruimte biedt voor het parkeren van meerdere voertuigen. Aan de voorkant van het pand is er een grote overdekte veranda, via de voordeur is er een L-vormige hal. Aan de linkerkant leidt een boog naar een open woonkamer en keuken die zeer modern en licht is. Terug naar de hal is er een ruime familiebadkamer. Er zijn twee gastenkamers, één met inbouwkasten en de andere wordt gebruikt als kantoor. Aan het einde is er de ruime slaapkamer met inbouwkasten en een eigen badkamer met douche. Er zijn elektrische radiatoren door het hele huis.

Buiten en ook toegang vanaf de veranda is er een grote inpandige garage met een automatische deur, evenals een garage, deze heeft ook een hoek ingerichte keuken, bijkeuken en er is een open haard.

De buitenkant van de villa is volledig betegeld en er is topkwaliteit dubbele beglazing met ramen en lamellen met houteffect. Er is overal een plafond en inbouwverlichting, samen met luidsprekerpunten.

Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken!

Indeling van de Woning
Oppervlakte van de Woning
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es