Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 3

Foto 5

Foto 6

Foto 8

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 21

Foto 22

Foto 24

Foto 33

Foto 34

Foto 38

Foto 39

Foto 40

Foto 45

Foto 47

Foto 50

Foto 51

Foto 52

Foto 54

Foto 55

Foto 57

Foto 58

Foto 65

Foto 68

Foto 69

Foto 72

Foto 73

Foto 74

Foto 75

Foto 76

te koop Villa in Partaloa

Ref. 1201
Prijs: 195.500 €
Beschrijving van het Eigendom

Zeer indrukwekkend eigendom! We zijn blij om deze fantastische villa met twee verdiepingen en twee verdiepingen te bieden met zwembad, terras met een fantastisch uitzicht en aangelegde tuinen.

Deze indrukwekkende accommodatie is volledig ommuurd, afgesloten en privé. Het ligt op loopafstand van een aantal populaire bars / restaurants, op 5 minuten rijden van de stad Partaloa en de grotere steden Cantoria en Albox, die alle diensten op slechts 7-10 minuten met de auto bieden.

Toegang tot de woning is via een goede toegangsweg en een dubbele toegangsdeur met uitzicht op de tuin. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en ook een carport.
De voordeur komt uit op de gang en, eerst, aan de rechterkant, een deur die leidt naar een zeer nuttige kledingkast. De gang leidt naar de ruime en lichte ruime woonkamer met open keuken / eetkamer. De woonkamer heeft een karakteristieke openhaard met een zeer efficiënte pelletbrander en een dubbel raam voor extra verlichting. De eetkamer heeft grote deuren die uitkomen op een prachtig overdekt terras met uitzicht op het zwembad en de tuin. De keuken is groot en uitgerust met kwaliteitseenheden en heeft een bar.

Terug in de gang en aan de linkerkant zijn er dubbele deuren die alle kamers in de woonkamer scheiden. Aan de linkerkant is de tweede slaapkamer, zeer ruim, met kasten en een plafondventilator. De volgende is de familiebadkamer en, aan de rechterkant, de derde slaapkamer die momenteel als kantoor wordt gebruikt. De marmeren trap leidt naar de bovenste verdieping, waar een mooie overloop is en een dubbele deur naar een groot terras met een fantastisch uitzicht. Vanaf de overloop leidt een deur naar de slaapkamer, die erg ruim is en een plafondventilator, kasten, een eigen badkamer en openslaande deuren naar het terras heeft.

Buiten bestaat de tuin voornamelijk uit grind en veel volwassen bomen, planten en struiken. Achter de carport bevindt zich een ruime hangar / berging en aan de linkerkant van de toegangsweg bevindt zich een grote houten berging en een overdekte ruimte voor de noodwatertank. Het zwembad is prachtig, er is een 8x4m zwembad omgeven door een mooi terras. Het is zeer goed onderhouden en gemakkelijk te onderhouden.

Een mooie woning verdient het zeker om te worden toegevoegd aan je watchlist.

Neem nu contact met ons op!

Tindeling van het Eigendom
Oppervlakte van het Eigendom
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es