Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Foto 24

Foto 25

Foto 26

Foto 27

Foto 28

Foto 29

Foto 30

Foto 31

Foto 32

Foto 33

Foto 34

Foto 35

Foto 36

Foto 37

Foto 38

Foto 39

Foto 40

Foto 41

Foto 42

Foto 43

Foto 44

Foto 45

Foto 46

te koop Villa in Albox

Ref. 818
Prijs: 179.950 €
Beschrijving van het Eigendom

Prachtig woning met 3-4 slaapkamers met een zwembad, dubbele carport, een uitkijkhuis met een prachtig 360 graden uitzicht en gelegen op een groot perceel op slechts een klein eindje rijden van het grote marktstadje Albox.

Het is gelegen op een zeer goede locatie!!!!! Gelegen op een klein eindje rijden van het stadje Albox dat alle nodige voorzieningen biedt, zoals supermarkten, banken, bars, restaurants, een apotheek, een postkantoor en een 24-uurs medisch centrum.

Deze prachtige woning heeft een indrukwekkende ingang vanaf een geasfalteerde weg. Een schuifijzeren hek leidt naar de geplaveide oprijlaan met de dubbele carport naar rechts, een verhard pad leidt rondom het pand en de tuin. De carport / garage herbergt ook de grote dieselcontainer die de centrale verwarming door het hele huis aandrijft.

Er is een overdekte veranda aan de voorzijde met uitzicht op het zwembad en de tuin. Via de hoofdingang is er de ruime woon / eetkamer met een vrijstaande houtkachel. Een boog aan de linkerkant leidt vervolgens naar een grote volledig ingerichte keuken met granieten werkbladen en een deur naar een zithoek met een fantastisch uitzicht. Aan de linkerkant van de lounge is er een hal die leidt naar twee grote slaapkamers, een familie badkamer en een aparte bijkeuken. Terug in de woonkamer en aan de andere kant is er een trap naar boven waar zich een grote, lichte slaapkamer met hoge plafonds bevindt, een deur naar een terras en een ensuite badkamer met douche en een grote inbouwkasten die ook als vierde slaapkamer kan worden gebruikt.

Buiten en aan de voorzijde van het pand is er het fantastische privé 8x4 zwembad met een omringend zonneterras, aan de linkerkant van het zwembad is er een stenen trap die leiden naar een prachtig overdekt uitzichtpunt, wat perfect als terras gebruikt kan worden. Onder het uitkijkhuis is er een handige berging / werkschuur. Er zijn vele zithoekjes rondom de tuin en zo ook een barbecue bij de veranda. In de hele tuin zijn er een verscheidenheid aan geplante bomen, waaronder olijf en amandel. Een groot deel is omheind en omheind rondom het pand en de tuin en er is ook nog een groot perceel voorbij het hek met een grot. Het terrein zou ook perfect zijn voor mensen met paarden of dieren. Het terrein zo wie zo onderhoudsvriendelijk.

Er zijn horren door het hele pand en beveiligingsroosters. Er is centrale verwarming op olie en de woning heeft een eigen waterput en een enorme waterreservoir. Er is elektriciteit aangesloten op het elektriciteitsnet dat momenteel wordt gedeeld vanuit een naburig pand.

Een woning van fantastische kwaliteit op een geweldige locatie, zeer dicht bij de stad.
Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken!

Tindeling van het Eigendom
Oppervlakte van het Eigendom
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es