Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

te koop Buitenverblijf in Albox

Ref. 819
Prijs: 22.000 € (29.000 €)
Beschrijving van de Woning

Een koopje! Spaanse woning met 4 slaapkamers met een terrein van ongeveer 500 meter te koop, Albox.

Deze geweldige woning heeft veel potentieel! Het ligt op loopafstand van een populaire bar / restaurant en een benzinestation en het vriendelijke dorpje Las Pocicas en ligt op slechts 3 minuten rijden, waar u basisvoorzieningen vindt zoals een dokter, een supermarkt, bars, een school voor jonge kinderen en een gemeenschappelijk zwembad. Het grotere marktstadje Albox kan in slechts 15 minuten worden bereikt.

De woning is toegankelijk via een geasfalteerde weg en slechts een korte rit door een Rambla. Er is voldoende parkeergelegenheid. Aan de voorzijde van het pand is er een ruim, betegeld terras. Via de voordeur bevindt zich de ruime woonkamer met open haard en twee deuren naar twee tweepersoonsslaapkamers. In een van de slaapkamers is er een trap die naar boven leidt. Boven zijn er twee grote kamers die kunnen worden verdeeld in nog eens 2 slaapkamers en een badkamer.

Terug naar beneden en in de lounge leidt een deur naar de familie badkamer met douche en verder door is er een lounge / keuken met een grote open haard. Naast deze kamer is nog een klein gebouw dat werd gebruikt als opslag ruimte.

Met de woning komt er een groot stuk grond van ongeveer iets meer dan 1000m waar er veel geplante amandelbomen zijn.

De woning is voorzien van elektriciteit en heeft een watertank van 18.000 liter die elke maand wordt gevuld dmv waterrechten.

Een koopje dat zeker de moeite waard is om te bekijken! Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken!

Indeling van de Woning
Oppervlakte van de Woning
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es