Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Foto 24

Foto 25

Foto 26

Foto 27

Foto 28

Foto 29

Foto 30

Foto 3

Foto 32

te koop Villa in Albánchez

Ref. 926
Prijs: 163.000 €
Beschrijving van het Eigendom

Een fantastische goed onderhouden villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers met een zwembad, garage en houten schuur te koop in Albanchez (Almeria)

Deze mooie woning is gelegen in een mooi Spaans dorpje Albanchez. Waar u alles vindt voor uw dagelijks leven, zoals: banken, bakker, supermarkt, een winkel, bars / restaurants en een hotel en een 24-uurs medisch centrum en een gemeenschappelijk zwembad.

Dit mooie huis is volledig ommuurd en gelegen op een goed formaat perceel. Via de schuifpoort komt u op de verharde oprit, waar ook de garage is.

Vanaf een terras met bogen komen we het huis binnen via de keukendeur. De keuken is ruim en praktisch, volledig uitgerust. Recht vooruit komt u in de eetkamer met 2 terrasdeuren. Aan het einde van de eetkamer is er een kleine hal. Aan de linkerkant is er de grote slaapkamer met een inbouwkast, aan de rechterkant is er een ruime badkamer met douche. In de hal is er ook een berging waar de elektrische boiler staat.
Terug naar de eetkamer aan de linkerkant komen we in de ruime woonkamer met open haard en terrasdeuren die naar het terras leiden. Vanuit de woonkamer in de hoek hebben we 2 deuren die elk leiden naar een slaapkamer. Elke slaapkamer heeft een deur naar de familiebadkamer met douche.

Er is airconditioning in alle slaapkamers, keuken en woonkamer.

Terug naar het terras aan de voorzijde van de woning is er aan de linkerkant een glazen en gesloten terras dat gemakkelijk kan worden omgezet in een andere slaapkamer.
Buiten is er een garage. Achter het huis is een houten schuur, enkele bomen. Aan de voorzijde bevindt zich het zwembad met een betegeld terras. Het grootste deel van het perceel is geplaveid, wat ideaal is voor weinig onderhoud.

Enkele extra`s van het huis: warm water door zonne-energie en een elektrische boiler, waterontkalker, veiligheidsgrills en airconditioning in bijna alle kamers!

Als u meer informatie wilt of dit prachtige huis wilt bezoeken, neem dan nu contact met ons op!

Tindeling van het Eigendom
Oppervlakte van het Eigendom
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es