Terug


Contactar

Pand aanbevelen

Principal

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Foto 24

Foto 25

Foto 26

Foto 27

Foto 28

Foto 29

Foto 30

Foto 31

Foto 32

Foto 33

Foto 34

Foto 35

Foto 36

Foto 37

Foto 38

Foto 39

te koop Villa in Partaloa

Ref. 987
Prijs: 169.000 €
Beschrijving van het Eigendom

Dit is echt een unieke woning met drie slaapkamers, zwembad, mooie tuin en spectaculair uitzicht, op slechts 10 minuten lopen van het dorp Partaloa in de provincie Almeria.

Gelegen op een hoek met een perceel van goede grootte, ca 522mtr. De woning is volledig ommuurd en gated en zeer privé. Via de dubbele poort is er een parkeerplaats. De voorzijde van het pand is hoofdzakelijk aangelegd met bomen, planten en struiken. Via de voordeur via een gang naar links is er de ruime en zeer elegante lounge / eetkamer met plafondventilatoren, airconditioning en een open haard. Grote ramen maken de kamer erg licht en luchtig. Via de gang is er ook toegang tot de volledig uitgeruste keuken. De keukendeur leidt naar een grote omheinde woonruimte met horren, met uitzicht op het zwembad en de bergen. Het is een geweldige plek om buiten te eten. Tegenover de keuken is er de slaapkamer met grote inbouwkasten en een badkamer met ligbad, plafondventilator en airconditioning. Ook vanuit de slaapkamer zijn er openslaande deuren die leiden naar het zwembad. Aan de rechterkant van de gang zijn twee dubbele slaapkamers, beide met airconditioning en plafondventilatoren. Er is ook een grote familie badkamer met douche.

Buiten is er de tuin en erg gemakkelijk te onderhouden, aan de voorkant van de woning ligt hoofdzakelijk grind en aan de achterkant, waar het zwembad is, is het volledig betegeld. Er is ook een barbecue, dichtbij het overdekte terras. Aan de voorzijde van de woning is er een berging.

Dit is een woning van hoge kwaliteit met veel extra`s zoals airconditioning, plafondventilatoren, ingebouw kasten, zwembad, opslagruimte, horren en beveiligingsrekken op alle ramen en deuren en nog veel meer!

Mis deze fantastische kans niet!
Voor meer informatie aarzel niet om ons te contacteren!

Tindeling van het Eigendom
Oppervlakte van het Eigendom
Contact
De gegeven informatie is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
©Software para Inmobiliaria INMOPC.es